Zomer tassen trends? Deze tassen mogen niet in je outfits ontbreken

De zomer is in aantocht en daar passen we graag onze outfits op aan. Maar wat voor tassen horen bij een zomerse outfits. En wat zijn de trends op het gebied van tassen? Wij helpen je op weg om jouw outfit compleet te maken.

Buideltasjes

Een trends die recent zijn opkomst heeft gemaakt, het buideltasje. Deze tas heeft zijn bekendheid voornamelijk te danken aan de grote hoeveelheid influencers die deze tas hebben gepromoot. Dat neemt niet weg dat deze tas uiterst functioneel is. Doordat je deze op je buik draagt, kun je ermee werken, sporten of andere activiteiten doen. Ook is deze tas uitstekend om te dragen op een festival, waar je je waardevolle spullen niet uit het oog wilt verliezen en onbezorgd kunt feestvieren.

Micro Tassen

Een andere trends zijn de steeds kleinere tassen. Dit zijn vaak tassen waar je slechts enkele kleine spullen in kwijt kan, maar de tas zelf heeft een veelzijdige functionaliteit. Zo worden veel van deze tassen ook als portemonnee gedragen aan de pols. Hierdoor heb je altijd een stijlvol item bij de hand die je op meerdere manieren bij de outfit kunt matchen. Wanneer je zwaardere items mee moet nemen, kun je de tas natuurlijk altijd dragen als een schoudertas. Festivaltasjes en camera hunter tassen van het merk myomy, zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Ronde tassen

Deze tassen hebben recent ook een flinke opkomst gemaakt. Door de ronde vorm zijn deze tassen een ontzettend organische toevoeging op je outfit. Daarbij kunnen ze je figuur accentueren en vormen ze de perfecte touch aan je outfit. Deze tassen hebben qua inhoud voldoende ruimte om een veelvoud van spullen kwijt te kunnen, waardoor deze tassen ook nog eens erg functioneel zijn. Bij veel van deze tassen is het ook mogelijk om de schouderband los te koppelen, waardoor je de tas als handtas kunt dragen.

Vintage tassen

Ook de vintage tassen zijn terug van weggeweest. Deze tassen zijn voornamelijk geïnspireerd op de jaren 60 en 70. Denk hierbij aan de grote, goudkleurige decoratieve sluitingen, strikken en versiersels. Deze tassen zijn een lust voor het oog. En de verwachting is dat deze trend nog wel even aan blijft houden door het tijdloze karakter. Hierdoor kun je een vintage tas kopen en ervan uit gaan dat je nog lang plezier ervan hebt door deze te controleren met toekomstige outfits.

 

Succes

Hopelijk heb je door deze blog een goed inzicht gekregen in de tassentrends in de zomer en kun je jouw outfits compleet maken met de perfecte zomertas. Zo loop jij er de hele zomer trendy bij.

Geef een reactie